Furwell

Lemmikkisi parhaaksi


Tervetuloa FurWelliin!

FurWell on koiratrimmaamo Nurmijärvellä Klaukkalassa. Tärkeintä meille on, että lemmikki viihtyy ja kokemus on positiivinen. Kotiin lähtee puhdas ja iloinen kaveri. 

Turkinhoito on lemmikin hyvinvoinnin kannalta yksi tärkeimmistä asioista. Huonosti hoidettu turkki on koiralle epämukava ja aiheuttaa pahimmassa tapauksessa kipua. Säännöllisellä turkinhoidolla säästyt ongelmilta ja arki sujuu mukavammin. Palveluihin kuuluu pesut, saksityöt, nyppiminen, koneajot sekä yleiset siistimiset. 

Leikkuut suunnitellaan asiakkaan toiveen mukaan, useimmiten rodulle tyypillistä trimmaustyyliä mukaillen. Myös toisenlaiset leikkuut ovat mahdollisia omien toiveiden mukaan. Suunnittelemme aina yhdessä juuri sinun koirallesi sopivan trimmauksen. 

Kuka minä olen?

Olen Nora Grönlund, kahden lapsen äiti sekä intohimoinen koira- ja hevosharrastaja. Kasvatan australianpaimenkoiria yhdessä siskoni kanssa nimellä FLAMING FERRERA`S. Koiria minulla on ollut jo lähes 20vuoden ajan, rotuina mm. jackrusselinterrieri, pyreneittenpaimenkoira, pomeranian ja australianpaimenkoira. 

Tällä hetkellä harrastan koirieni kanssa pääsääntöisesti koiranäyttelyitä, aikaisemmin lajivalikoimiin on kuulunut mm. agility ja toko. Pitkät päiväretket yhdessä koirien kanssa, samoten läpi rauhallisten metsien ja upeiden luontokohteiden on ehdottomasti parasta mitä tiedän. Teen töitä myös lemmikkivalokuvaajana. 

 Toivotan sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan palveluistamme. Minulle lemmikin hyvinvointi on sydämen asia.